Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Atatürk Ortaokulu

Telefon : 0 236 414 10 34
Belgegeçer : ...
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://akhisarataturkortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Hashoca Mh. 132 Sk. No53 Akhisar/MANİSA
VİZYON : Millî ve insanî değerlere bağlı, özgür düşünen, üretken ve gelişime açık, çevre bilinci ve insan hakları konularında yetişmiş, kendini ifade edebilen, toplumla barışık, özgüveni yüksek, sorunlara çözüm üreten, hukukun üstünlüğüne inanan, etkili ve nitelikli insan yetiştirmek ve tercih edilen bir eğitim kurumu olmaktır.
MİSYON : Türk Milli Eğitimin Temel Amaçları doğrultusunda, Atatürk ilkeleri ışığında çağdaş dünyaya uyum sağlayabilen, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilen, kendine hedefler koyabilen, üretkenliği kendine mutluluk kaynağı sayan, millî ve manevî değerleri rehber edinmiş iyi insan, iyi vatandaş yetiştirmektir.
BAŞARILAR : 2011-2012 eğitim ve öğretim yılı sonunda yapılan Seviye Belirleme Sınavlarında, okulumuzu bitiren, toplam 98 öğrenciden 91 öğrencinin sınava girdiğini ve 70 öğrencinin tercih yaptığını, bunlardan 1 öğrencini Anadolu Fen Lisesi’ne, 3 öğrencinin Anadolu Öğretmen Lisesi’ne, 6 öğrencinin Anadolu Lisesi’ne, 2 öğrencinin Sağlık Meslek Lisesi’ne ve 15 öğrencinin de diğer Anadolu Meslek Liselerine yerleştiğini anlattı. Okulumuzun 8. Sınıfını bitiren öğrencilerimizden % 75 ’i, Akhisar Adnan Menderes Lisesi, Anadolu Kız Meslek Lisesi, Anadolu Ticaret Meslek Lisesi ve Anadolu Teknik Lisesi, Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesine ve geri kalanların tamamının da Açık Liselere kayıt yaptırarak öğrenimlerini sürdürmektedirler.

Öğretmen :39
Öğrenci :521
Derslik :22
Kütüphane Kitap Sayısı :4900
Öğretim Şekli :İkili Öğretim Sabah
Saatler : Başlama => 08:00 Bitiş => 13:40
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Doğalgaz
Servis :
Ulaşım : Yürüyerek, şahsi otomobil ya da şehir içi minibüsler (5,6 numaralı) ile sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Okulumuz Çağlak yolunun sol tarafında, Ticaret Meslek Lisesi´nin yanında yer almaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine 55 km uzaklıkta, ilçe merkezine 1,2 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Diğer Hususlar : Kurumumuzun binası için yıkım kararı çıktığından 2020-2021 yılından itibaren Bekir Pehlivanoğlu İlkokulu binasında eğitim vermekteyiz.
Yazdır :